19.09.

19. September 2018

GAMM-Workshop on Analysis of Partial Differential Equations 2018

6th Workshop of the GAMM Activity Group on "Analysis of Partial Differential Equations"

19. September 2018 13:30 Uhr bis 21. September 2018 14:00 Uhr

Universität Stuttgart Fachbereich Mathematik Raum 8.122 Pfaffenwaldring 57, 70569 Stuttgart-Vaihingen

Confirmed principal speakers:

Helmut Abels (Regensburg)
Li Chen (Mannheim)
Christof Melcher (Aachen)
Angkana Rüland (Leipzig)
Sebastian Schwarzacher (Bonn)
Ulisse Stefanielli (Wien)
Björn Stinner (Warwick)

Description:
The scope of this workshop is to bring together mathematicians, who are working on the analysis of partial differential equations within Germany and its neighboring countries, and to advance the activities of the GAMM activity group "Analysis of Partial Differential Equations".

This activity group was founded in March 2013 on the GAMM annual meeting in Novi Sad. The kick-off meeting was organized by Helmut Abels and Harald Garcke in October 2013 at the University of Regensburg. The goal of the activity group is to strenghten the cooperation of mathematicians working in the area of analysis of PDEs.

Program of the workshop.

Weitere Veranstaltungen finden Sie auch auf den Webseiten der Institute und der Fakultät.